(acb Photo / S. Gordon)

El Barça esclafa el Múrcia de Sito Alonso amb una segona part per emmarcar (92-63)

El Barça continua sense perdre un partit en el 2021. L'UCAM Múrcia de Sito Alonso havia guanyat el Barça en la primera volta, però avui s'ha rendit a una segona part fantàstica dels de Jasikevicius
Xevi Bardolet Actualitzat
TEMA:
ACB

L'energia de Sergi Martínez, amb un enrome tap sobre el pivot Emanuel Cate i bones cistelles, ha permès el Barça tancar amb un 20 a 11 el primer quart. Però l'equip de Sito Alonso ha reaccionat amb un enorme desplegament defensiu i amb la inspiració de Frankamp, el jugador diferencial del seu equip. Ha estat el període problemàtic del Barça, però que Hanga ha tancat amb un triplàs.

L'equip de Jasikevicius difícilment n'encadena dos de dolents. Els 20 minuts següents han estat un festival als dos costats de la pista. Han deixat els murcians amb només 27 punts, i n'han anotat 55. Mirotic ha demostrat que, quan està en forma, és d'una altra dimensió. I cada vegada s'han anat afegint més jugadors a la festa -Kuric 15 punts en 16 minuts. Amb l'UCAM rendit, hem vist Westermann per fi alliberat alhora de llançar i hi ha hagut xou de Bolmaro. La seva esmaixada en rebot ofensiu, candidata a jugada de la jornada.

 

ARXIVAT A:
ACB
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut