Barça

El Barça entra en període de profunda reflexió després de la patacada a Anfield

Els blaugranes busquen explicacions a un nou i duríssim fracàs a la Champions, on l'equip d'Ernesto Valverde es va tornar a veure superat per l'escenari i pel rival

Jordi GrauActualitzat

El barcelonisme continua en estat de xoc després de la monumental patacada contra el Liverpool. L'eliminació obre moltes incerteses en clau de futur. El que gairebé ningú pensava que passaria va acabar passant. La derrota a Anfield ja forma part de les derrotes més doloroses de la història del club. Ni el 3 a 0 de l'anada, ni les absències per lesió dels cracs del Liverpool, ni tan sols l'experiència de la temporada passada contra la Roma van servir per evitar el ridícul. L'eliminació ha deixat l'equip trontollant. Els dubtes sobre la capacitat de Valverde, la confecció de la plantilla i la gestió esportiva són cada cop més grans. El 4 a 0 segur que portarà conseqüències.

El 4 a 0 per si sol explica el ridícul del Barça a Anfield. 10 jugadors dins l'àrea badant en un servei de córner en contra mentre Origi, tot sol, remata a plaer el gol que els enviava una altra vegada cap a casa. En una errada de concentració col·lectiva, els blaugranes demostraven un cop més que s'han oblidat de competir fora de casa a Europa.

La desfeta recorda molt la de Roma. El Barça va tornar a encaixar un gol només començar. A diferència de fa un any, però, els de Valverde van poder igualar el marcador en diferents oportunitats. En algunes la falta de punteria i en altres les intervencions d'Allison, porter de la Roma la temporada passada, van impedir el gol.

L'entrada de Wijnaldum en el descans va ser letal per al Barça. En cinc minuts va fer el segon i el tercer gràcies a errades defensives individuals que van penalitzar moltíssim. Els canvis de Valverde, lluny de millorar el rendiment ofensiu, el van empitjorar.

"No rendir-se mai" es podia llegir a la samarreta que Salah es va posar per veure el partit. Quan va entrar al vestidor del Liverpool s'hi va trobar una festa d'uns jugadors lluitadors i orgullosos de l'escut que defensen. L'1 de juny jugaran la segona final consecutiva de Champions.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut