El Barça demana formalment a la RFEF i la FIFA la inscripció d'Arda Turan per Rafinha

La inscripció del futbolista turc està condicionada a l'autorització del màxim organisme del futbol mundial, que també ha rebut una petició del club blaugrana perquè hi doni permís
Actualitzat

El Barça ha demanat formalment a la Federació Espanyola de Futbol la inscripció d'Arda Turan per cobrir la baixa del lesionat Rafinha, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio. La inscripció està condicionada a l'autorització de la FIFA, que també ha rebut una petició via fax del club blaugrana perquè hi doni permís.

La normativa de la Federació Espanyola permetria inscriure un jugador lliure en el lloc d'un lesionat de llarga durada però la FIFA ha d'interpretar-ho en base a la sanció que pesa encara sobre el club.

Els serveis jurídics del Barça s'acullen a la normativa de la federació espanyola que permet substituir una baixa de llarga durada. Si la FIFA s'hi negués, el Barça no descartaria recórrer a altes instàncies com és el Tribunal d'Arbitratge de l'Esport. De fet, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va reconèixer ahir als micròfons de TV3 que el club esgotarà totes les vies legals possibles perquè considera que té la raó.
 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut