El Barça cau contra tot pronòstic a les semifinals de la "final four" davant el Vardar (27-29)

En una deplorable segona meitat, els blaugrana han dilapidat un avantatge de 7 gols i han acabat perdent
Jordi Robirosa Actualitzat

El Barça Lassa no jugarà la final de la Lliga de Campions d'handbol, després de perdre contra el Vardar de Macedònia en la semifinal jugada a Colònia (27-29).

Res no feia pensar en una ensopegada. Faltaven només vint minuts per acabar el matx, i el FC Barcelona guanyava còmodament per set gols de diferència. Però a partir d'aquest moment, i d'una manera absolutament increïble, els macedonis han començat a remuntar i els catalans no han tingut capacitat de resposta.

L'equip blaugrana havia anat sempre al davant, però s'ha relaxat abans d'hora i ha acabat llançant un avantatge de 7 gols. Ja la segona part, el Barça guanyava per 21 a 14, però en els últims minuts del partit, davant la remuntada de l'equip macedoni, els de Xavi Pascual s'han anat posant nerviosos i han acabant perdent el partit per un increïble 29 a 27, un resultat que ni els mateixos jugadors del Vardar es creien.

Una derrota molt dolorosa si es té en compte, a més, que el Vardar és un equip inferior, amb menys banqueta que la del Barça, i que alguns dels seus jugadors han acabat literalment extenuats. D'aquesta manera, l'equip de Xavier Pascual, que arribava com a clar favorit a Colònia, haurà de jugar contra el Kielse el partit per al tercer lloc: una veritable creu.

Una autèntica decepció per als jugadors blaugranes, que aspiraven a guanyar el setè títol de la temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut