Djokovic, optimista per afrontar el tram final de la temporada (EFE/EPA/IAN LANGSDON)

Djokovic, convençut de superar el rècord de permanència de Federer com a número 1 de l'ATP

El tenista serbi encadena 291 setmanes com a líder de la classificació mundial i ha de mantenir-s'hi fins al 8 de març del 2021 per batre el registre de 310 del suís
Redacció Esport3

Novak Djokovic, número 1 del rànquing mundial de l'ATP des de fa 291 setmanes, creu que està en "bona posició" per superar el rècord de permanència com a líder de la classificació, que encara manté el suís Roger Federer, amb 310.

"El meu desig és ser el primer, amb el màxim nombre de setmanes de la història, i treballaré perquè això es faci realitat", ha assegurat en una entrevista que publica aquest dimecres el diari esportiu serbi Sportski Zurnal.

Per batre aquesta marca, el tenista serbi ha de mantenir-se com a líder de l'ATP fins al 8 de març del 2021. Amb tot, Djokovic reconeix que tot depèn dels seus resultats i dels dels seus rivals més directes, Rafael Nadal i Dominic Thiem, números dos i tres de l'ATP, fins al final de temporada i a l'Open d'Austràlia, al gener. Djokovic té un avantatge de gairebé 2.000 punts respecte de Nadal.

El tenista serbi ha anunciat que no jugarà el Masters 1000 de París-Bercy, del 2 al 8 de novembre, però sí que disputarà el Torneig de Viena, que comença aquest dissabte, i també el Masters de Londres, del 15 al 22 de novembre.

"A Viena no hi vaig ser l'any passat i puc guanyar fins a 500 punts, i a Londres estan en joc molts punts. El més important ara per a mi és sumar tots els punts que pugui. Vull marcar la diferència de forma considerable davant el començament de la pròxima temporada. És obvi que aquest és el meu pla. Si a Viena passo als quarts de final, ja tindré assegurat el primer lloc de l'ATP. Si això es compleix, tindré assegurat un objectiu per a aquest any."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut