Diego Costa: "Crec que Griezmann es quedarà a l'Atlètic de Madrid"

El davanter de l'Atlètic de Madrid i de la selecció espanyola confia que el seu company d'equip seguirà a la disciplina del conjunt "colchonero" la temporada que ve
Actualitzat

Diego Costa, davanter de l'Atlètic de Madrid i de la selecció espanyola, ha declarat aquest dijous en roda de premsa que creu que el seu company Antoine Griezmann "es quedarà" a l'equip "colchonero" la temporada que ve. A la concentració amb la selecció ha remarcat que és la "figura" del seu conjunt i ha dit literalment que si segueix al club serà "l'hòstia".   

"Antoine va bé. Crec que estarà amb nosaltres (la propera campanya). Està trigant molt a dir-ho, crec que hi ha una mica de dubte per la seva banda i el que jo li dic és que cal ser feliç, sentir-ho; i si veus que un jugador és feliç i ha de seguir creixent, cal que es quedi. Però si creu que ha de canviar per ser feliç, cal que marxi."
   
"Els jugadors hem d'estar còmodes i feliços. Ell sap que l'estimem molt, que és la figura aquí, que és un jugador importantíssim i si es queda amb nosaltres serà l'hòstia. I, si se'n va, també estaré molt content perquè ens ha donat un títol aquesta temporada (la Lliga Europa). Però al final crec que es quedarà." 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut