Ousmane Dembélé acaba contracte amb el Barça l'estiu que ve (Reuters)

Dembélé deixa obert el seu futur al Barça

"Renovació? Ara no tinc pressa i el club tampoc: ja veurem què passa", diu el francès, que acaba el seu contracte el 2022
Actualitzat

Ousmane Dembélé ha deixat obert el seu futur al Barça en una entrevista concedida al diari L'Équipe. El davanter francès, concentrat amb la seva selecció per preparar l'Eurocopa, ha explicat que de moment no ha parlat amb el club sobre una possible renovació del seu contracte. Una situació anòmala, tenint en compte que la seva vinculació actual amb el Barça s'acaba el juny del 2022.

"La renovació? No sé com estan les coses. Ja ens trobarem amb el club. Ara no tinc pressa i ells tampoc: ja veurem el que passa. Ara estic centrat en l'Eurocopa i després me n'aniré de vacances. Ha sigut una temporada molt llarga."

Dembélé, que s'ha mostrat molt satisfet que les lesions l'hagin respectat durant la temporada gràcies a la feina de prevenció, ha explicat la seva relació amb Messi:

"És un bon tipus, un líder. És obert, parla molt, em porto genial amb ell des del primer dia. No em suposa una pressió afegida jugar amb ell, dona molts consells al camp. M'aconsella atraure l'adversari, encarar, driblar..."

L'extrem francès, de 24 anys, no creu que hi hagi un canvi de cicle al Barça "però sí el començament d'alguna cosa", amb l'arribada de jugadors joves com Mingueza, Dest o Ansu Fati.

 

 

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut