Cristiano Ronaldo: "Sé per què Messi va xutar així el penal. No diré res més"

El crac portuguès del Reial Madrid ha donat la seva opinió sobre el penal indirecte de l'argentí contra el Celta i ha respost a les crítiques per la seva sequera a domicili en la roda de premsa prèvia a l'anada dels vuitens de final al camp de la Roma
David Carballo Actualitzat

Cristiano Ronaldo ha donat la seva opinió sobre el penal indirecte de Leo Messi i Luis Suárez contra el Celta en la prèvia del partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que el Reial Madrid disputarà al camp de la Roma. "Sé per què Leo va xutar així el penal. No diré res més. Pensa el que vulguis", ha respost el portuguès de forma enigmàtica quan li han preguntat en roda de premsa. Amb el gol de Luis Suárez, que va acabar fent un "hat-trick", el davanter uruguaià el va superar en la lluita pel "pichichi".

Cristiano també ha sortit al pas de les crítiques per la seva sequera a domicili. "Des que sóc a Espanya, digue'm un jugador que hagi marcat més gols que jo fora de casa... No en tens cap", ha contestat a un periodista. "He acostumat malament la gent. Quan no marco, comencen a escriure massa. Signaria seguir en aquesta mala forma fins a final de temporada", ha afegit.

El portuguès ha assegurat que el Reial Madrid sempre és favorit en qualsevol competició i ha explicat sentir-se molt a gust al club blanc. "Em sento molt bé al Reial Madrid. Estic content, jugo sempre, faig gols de tant en tant. Estic en el millor club del món", ha explicat.

Zidane debuta com a tècnic a la Champions

El Reial Madrid afronta aquest dimecres l'anada dels vuitens de final de la Champions al camp de la Roma. Serà una cita especial per a Zinedine Zidane, que s'estrena com a tècnic a la màxima competició europea. El francès s'ha endut a la capital italiana 20 jugadors, entre ells Marcelo, que s'ha recuperat a temps de la luxació a l'espatlla que es va fer fa una setmana i mitja en el partit contra el Granada. Dues peces clau per a Zidane, i que s'han quedat a Madrid per lesió, són Pepe i Gareth Bale, que ha recaigut de les molèsties que té al soli de la cama esquerra.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut