Cristiano Ronaldo amb la Pilota d'Or

"Cristiano Ronaldo mai ha merescut tant la Pilota d'Or"

Jorge Mendes ha demanat el guardó com a millor jugador del món per al jugador portuguès, que busca sumar el seu sisè trofeu i igualar així Leo Messi
Redacció Esport3

La lluita per la Pilota d'Or 2021 ja ha començat. Aquesta és una de les edicions més incertes després del domini incontestable de Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, que només ha pogut trencar Luka Modric.

Leo Messi, Luis Suárez, Kylian Mbappé, Robert Lewandowski, Mohamed Salah, Harry Kane i Karim Benzema són alguns dels 30 nominats a la Pilota d'Or, on també hi ha la presència del blaugrana Pedri González i Gerard Moreno. Però, per a Jorge Mendes, el mereixedor d'aconseguir el seu sisè guardó és Cristiano Ronaldo. Segons ha explicat a una entrevista a L'Équipe, "les xifres i estadístiques" del portuguès parlen per si soles.

"Les xifres i estadístiques de Cristiano Ronaldo haurien de ser suficients per guanyar una altra Pilota d'Or. Aquest any ha batut alguns rècords que haurien de ser decisius per a la concessió del trofeu. Continua demostrant que és, sens dubte, el millor jugador de tots els temps."

"Tot això als 36 anys, amb una consistència, compromís i una capacitat fenomenals per superar les dificultats. Al meu entendre, aquest any la Pilota d'Or té un nom: Cristiano Ronaldo. Per mi mai ho havia merescut tant."

Aquesta temporada, el portuguès va ser el màxim golejador de la Serie A i també de l'Eurocopa, campionat del qual es va convertir en el màxim golejador històric.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut