Cinc equips es juguen dues places del play-off d'ascens a Primera Divisió

Cinc equips es disputen dues places de play-off d'ascens en l'última jornada de Segona Divisió

Amb el Rayo Vallecano i l'Osca ja ascendits, l'emoció se centrarà en la configuració del play-off d'ascens a Primera Divisió
Actualitzat

L'última jornada de la Lliga 123 serà emocionant. Amb el Rayo Vallecano i l'Osca ja ascendits, l'emoció se centrarà en la configuració del play-off d'ascens a Primera Divisió; també se sabrà qui ocupa l'última plaça de descens a Segona Divisió B que encara està lliure.

Tant l'Sporting de Gijón com el Saragossa ja s'han assegurat aquesta penúltima jornada una plaça en el play-off d'ascens i encara queden per ocupar dues places més. Cadis, Valladolid, Osasuna, Numància i Oviedo són els equips que podrien optar a disputar-se un lloc a la màxima categoria de la Lliga.

Duels a vida o mort

Un dels duels clau de la jornada de dissabte serà el partit entre el Valladolid i l'Osasuna, ja que qui surti guanyador del partit s'assegurarà directament una plaça. El mateix li passa al Cadis si aconsegueix una victòria a Los Cármenes. Numància i Oviedo són els únics que no depenen d'ells mateixos, és a dir, que necessiten guanyar i que altres resultats els siguin favorables. També hi podria haver un empat a cinc bandes.

El descens

Amb el Barça B, el Lorca i el Sevilla Atlètic descendits, encara queda una plaça per ocupar. Alcorcón, Nàstic, Còrdova, Cultural, Albacete i Almeria són els equips implicats i no hi ha cap enfrontament directe entre ells en l'última jornada. A més, tots depenen de si mateixos menys el conjunt d'Almeria, que hauria d'esperar fins i tot si guanya al Lugo.

En tot cas, passi el que passi, aquests són els enfrontaments i horaris de l'última jornada de Segona Divisió:

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut