Agustí Benedito aposta per Verratti com a fitxatge per al mig del camp

Benedito: "Verratti és la nostra opció número 1 si sóc president del Barça"

El precandidat a la presidència del FC Barcelona ha explicat que ha mantingut converses amb el representant del jugador italià del PSG i, malgrat que el club francès l'ha declarat intransferible, el futbolista "ha mostrat la seva predisposició a venir"
Actualitzat

El precandidat a la presidència del FC Barcelona Agustí Benedito ha revelat la seva intenció de fitxar el migcampista del PSG Marco Verratti si guanya les eleccions el pròxim 18 de juliol. "Verratti és la nostra opció número 1 si sóc president del Barça", ha manifestat Benedito, que ha apuntat que ha mantingut converses amb el representant del jugador i, malgrat que el club francès l'ha declarat intransferible, Verratti "ha mostrat la seva predisposició a venir".

Segons Benedito, hi ha "interès i bona sintonia" entre la seva precandidatura i l'entorn de l'internacional italià, que està disposat a negociar el seu traspàs. "Així que, si guanyem, parlarem amb Luis Enrique, després negociarem amb el PSG i després tancarem el fitxatge amb el jugador", ha sentenciat.

El segon candidat més votat a les eleccions del 2010 ha fet aquestes declaracions durant la presentació de l'Smart Barça, un projecte que preveu una sèrie de mesures per millorar el Camp Nou i el seu entorn, com ara donar cobertura wi-fi i de 4G a l'estadi i al Palau Blaugrana, implementar polítiques de recollida de residus i d'estalvi d'energia o promoure l'ús de la bicicleta i el cotxe elèctrics per arribar al Camp Nou.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut