Arthur Melo esgota la paciència de la Juve

Arthur Melo surt il·lès d'un accident de trànsit a Torí

El migcampista brasiler de la Juventus, que es troba de baixa recuperant-se d'una operació, conduïa un Ferrari gris quan ha tingut l'accident
Redacció Esport3 Actualitzat
El migcampista brasiler de la Juventus, Arthur Melo, ha sortit il·lès aquest dimecres d'un accident de trànsit a Torí que ha provocat algunes destrosses en la part anterior del seu cotxe.
   
Arthur, que està ultimant la seva recuperació després d'operar-se al juliol per un problema de calcificació, conduïa un Ferrari gris quan ha tingut l'accident, però ha tingut cap tipus de conseqüències físiques, segons ha pogut saber l'agència EFE. L'internacional brasiler, incorporat per la Juventus a l'estiu del 2020 en una permuta amb el Barça pel bosnià Miralem Pjanic, hauria de tornar a estar a disposició del tècnic Massimiliano Allegri després de la pròxima aturada de seleccions del mes d'octubre.
   
En la seva primera temporada amb el club torinès, Arthur va disputar 32 partits, va marcar un gol i va conquistar dos títols, la Copa d'Itàlia i la Supercopa italiana.
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut