Arnau Tenas durant un partit amb el Barça

Arnau Tenas es pronuncia sobre la picabaralla amb Carvajal

El tercer porter del FC Barcelona ha parlat del conegut enfrontament amb el defensa blanc després del clàssic al Camp Nou
Redacció Esport3

El clàssic entre el Barça i el Reial Madrid al Camp Nou va deixar mitja lliga sentenciada. El conjunt blanc va passar de l'1-2 al 2-1 en qüestió de minuts i això va fer alterar els nervis de més d'un, com per exemple Carvajal. Un cop l'àrbitre va assenyalar el final del partit, el defensa madrileny va anar a buscar Arnau Tenas, porter suplent del Barça.

Els dos jugadors van haver de ser separats per diferents companys i la cosa no va anar a més, però el cara a cara va esdevenir viral a les xarxes socials. El motiu podria ser un episodi previ en el duel de la Copa del Rei al Santiago Bernabéu.

Ara, a nou dies per a la tornada a l'Spotify Camp Nou, Arnau Tenas ha volgut donar el seu punt de vista sobre els fets. En una entrevista a Catalunya Ràdio, el porter ha explicat que "està tot solucionat".

"El que passa al camp es queda al camp. Està tot solucionat i no tinc cap problema amb Carvajal ni amb cap altre jugador. Ho anava a celebrar amb els meus companys i va venir cap a mi, però el que em va dir quedarà entre ell i jo. N'hem parlat i ja està solucionat."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut