Ansu Fati, en una imatge d'arxiu (@ANSUFATI)

Ansu Fati: "Eric Garcia m'ha ajudat a millorar"

El jugador del Barça assegura que el central català del Manchester City és un dels millors companys que va tenir durant la seva etapa a La Masia
Redacció Esport3 Actualitzat

El jugador del FC Barcelona Ansu Fati ha agraït la seva recent nominació als Premis Laureus en la categoria de "Revelació de l'any", en una entrevista als mitjans oficials del club blaugrana.

"És un honor, només cal veure els noms dels esportistes que apareixen i és un gran orgull ser-hi. Estic molt agraït amb tots els que em van votar, no m'ho esperava. Els guanyadors anteriors d'aquest premi són esportistes que han estat molt importants i poder ser-hi al costat d'ells no estaria malament. Seria un honor poder guanyar-lo, però l'important és participar. Si guanyo bé, si no, no passa res."

En declaracions a Laureus, Ansu Fati també ha indicat el nom dels cinc jugadors que col·locaria al seu TOP5. A la porteria tria Víctor Valdés, en defensa Carles Puyol, al centre de camp no s'acaba de decidir entre Xavi o Iniesta i a la davantera tria a Leo Messi i Cristiano Ronaldo.

Ansu Fati, que continua amb el procés de recuperació de l'operació al genoll esquerre del 9 de novembre passat, ha destacat l'actual futbolista del Manchester City Eric Garcia com un dels millors companys de la seva etapa a La Masia.

"Hem crescut junts des de nens, sempre hem competit des de petits i m'ha ajudat a millorar. Era molt difícil de regatejar i superar-lo, sempre hem tingut aquesta guerrilla des de petits. Després hem coincidit en la selecció espanyola, cosa que sempre somiem des de petits."

El jove extrem blaugrana també ha confessat que des de ben petit el seu somni va ser poder arribar al primer equip, un objectiu que ha estat capaç d'assolir abans dels 18 anys.

"Jugar al Barça és un somni que vaig tenir des del primer dia que vaig arribar aquí. Un es marca l'objectiu d'arribar al primer equip i jo l'he pogut aconseguir amb treball. És el somni de qualsevol nen que arriba a La Masia. Des del primer dia que vaig arribar aquí ens vam marcar l'objectiu d'arribar el més lluny possible."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut