Jocs Olímpics

Anna Godoy, l'olímpica d'una família de triatletes

Anna Godoy s'emporta a Tòquio tota una herència de família triatleta que va començar amb el seu pare, Paco Godoy

Xevi Bardolet / Enviat especialActualitzat

Entrenaments amb el tècnic, Álvaro Rancé, i amb el germà, Cesc Godoy. Perquè Anna Godoy s'emporta a Tòquio tota una herència de família triatleta que va començar amb el seu pare, Paco Godoy.

"Qui va als Jocs Olímpics soc jo, però també és un premi per al meu pare i el meu germà, que han estat fent triatló a bon nivell durant tots aquests anys i que no hi han pogut anar."

"He vingut a la Cerdanya perquè aquí entreno molt bé i estic molt tranquil·la. Fa més de 15 anys que entreno aquí, sobretot els estius. Ara tenim un dia una mica dolent, però quan fa bo s'entrena molt bé. Faré entrenament en calor a Font Romeu i estaré preparada per a aquell dia."

Aquell dia en què l'espera una autèntica sauna i un traçat endimoniat al parc marí d'Odaiba.

"Serà un circuit súper revirat. En cap moment es pot parar, i pràcticament no podem agafar el bidó d'aigua. En una cursa amb tanta calor i humitat és important està hidratada i prendre els gels. Serà complicat, sense aquests moments amb una recta. La natació també serà dura, l'aigua estarà molt calenta i ho farà encara mes dur."

La seva participació olímpica no s'acabarà aquí, perquè quatre dies més tard 4 triatletes del potentíssim equip espanyol competiran en el rapidíssim triatló mixt. Cadascú fa 300 metres nedant, 8 quilòmetres en bicicleta i 2 quilòmetres corrent. L'Anna obrirà un relleu que ara mateix és una capsa de sorpreses.

"Sí que és veritat que tenim els millors triatletes del món. La Miriam Casillas i jo hem fet totes les proves de relleus aquests últims anys. El problema és que el Mario Mola i el Javi Gómez Noya no han fet mai el relleu. Sí que el Fernando Alarza -caldrà veure quins dos dels tres triatletes masculins fan el mixt- i d'altres de l'equip espanyol l'han fet. Serem el relleu sorpresa."

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut