Andrés Iniesta, presentat com a nou jugador del Vissel Kobe

El jugador manxec emprèn una nova etapa en la seva carrera després de 22 anys al Barça
Actualitzat
TEMA:
Iniesta

Quatre dies després del comiat oficial d'Andrés Iniesta com a jugador del Barça i després de diverses setmanes de rumors sobre el seu futur, el jugador manxec ha estat presentat aquest dijous com a nou jugador del Vissel Kobe japonès per les 3 pròximes temporades.

Dissabte tocarà una segona presentació, més multitudinària, a l'estadi del seu nou club, a Kobe. Després, Iniesta ja s'incorporarà a la concentració de la selecció espanyola per preparar el Mundial.

Iniesta ha agraït a l'equip japonès haver confiat en ell. "Tinc moltes ganes de començar aquesta nova etapa i aportar a l'equip tot el que esperen de mí. Conec bé el futbol japonès, molt tècnic".  L'excapità del Barça ha expressat la voluntat "d'integrar-me al més aviat possible a la cultura japonesa, molt diferent de la meva", i ha indicat que "altres equips s'han interessat per mi en els últims temps i a ells també els ho agraeixo."  

Hiroshi Mikitani, propietari del Vissel Kobe, ha presentat el nou jugador lloant les seves qualitats ja conegudes i destacant el fet de que procedeix del famós planter del Barça. "Volem que l'arribada d'Iniesta suposi no només un impacte per a l'equip, sinó també per a tot el futbol japonès. Esperem que inspiri noves generacions de jugadors del nostre país."

Dimecres, l'excapità del Barça ja va confirmar la seva marxa al Japó en un missatge a través de les xarxes socials. Iniesta va penjar una fotografia dins de l'avió que el portava camí del país asiàtic al costat de Hiroshi Mikitani, president de Rakuten -principal patrocinador del FC Barcelona- i propietari del Vissel Kobe.

 

ARXIVAT A:
Iniesta
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut