Àlex Márquez disposarà del primer "match ball" al Gran Premi d'Austràlia

El pilot cerverí pot proclamar-se campió aquesta mateixa setmana a Phillip Island si guanya la cursa i els seus dos principals perseguidors no entren entre els 4 primers
Xavi Guillén Actualitzat

Novembre del 2014: els tres campions del món, amb les seves motos, al circuit de Xest, l'última cursa de l'any. Àlex Márquez celebrava el títol de Moto3; Marc, de MotoGP, i Tito Rabat, de Moto2. La fita dels dos germans aconseguint un campionat la mateixa temporada sembla encaminada de repetir-se aquest any per segona vegada. Diumenge vinent, a Austràlia, Àlex té la primera oportunitat de proclamar-se campió.

Hi ha moltes combinacions possibles. La més clara passa per la seva victòria i que Thomas Lüthi i Augusto Fernández no es classifiquin entre els quatre primers. Márquez va sortir indemne d'un cap de setmana difícil, on es va salvar del desastre més d'un cop, tant als entrenaments, amb una espectacular cabriola, com a la cursa, on va acabar sisè després de lluitar amb els problemes d'estabilitat de la seva Kalex.

Àlex està dominant clarament la categoria: és el pilot amb més victòries, 5, per només 1 de Lüthi, segon del Mundial, o 2 del tercer de la general, Augusto Fernández.