El registre golejador de Braithwaite el pot dur a l'Eurocopa (Europa Press)

Alerta Braithwaite! En perill el play-off d'ascens amb l'Espanyol

El jugador és susceptible de ser convocat amb la selecció danesa a l'Eurocopa
Redacció Esport3 Actualitzat

En la recta final de la temporada, els equips de la Segona Divisió espanyola disputen les últimes jornades de lliga. Amb un ball d'equips amb pocs punts de diferència a la classificació, els darrers enfrontaments esdevindran de vida o mort per lluitar per la glòria: l'ascens a Primera Divisió.

Entre els equips de la part alta hi ha l'Espanyol, conjunt que després de la vital victòria de l'última jornada se situa en la quarta posició de la classificació. A quatre punts del segon classificat i amb tan sols sis punts en joc, el temor d'un més que possible play-off envaeix les ànimes dels seguidors pericos.

Unes eliminatòries que començarien a principis de juny i no acabarien fins a finals del mateix mes. Just en el mateix calendari en què comença l'Eurocopa, la segona màxima competició de seleccions.


La possible convocatòria de Braithwaite amb Dinamarca  

El RCD Espanyol tremola amb la idea que Braithwaite pugui ser convocat amb la selecció danesa. El davanter blanc-i-blau ha estat el màxim golejador de la Lliga, amb un registre de 21 gols, que es tradueix en més d'un gol cada dos partits.

Al jugador danès ja li van preguntar, en l'última roda de premsa, per la seva participació en el possible play-off, però es va mostrar convençut que l'equip estava preparat per pujar directament.


Ara, amb un play-off gairebé assegurat, se li obre una cruïlla, al pitxitxi de la Segona Divisió: ajudar el seu club a complir el seu deure i pujar a Primera Divisió o somiar a convertir-se en el campió d'Europa amb el seu país.


El calendari se solaparia

L'Eurocopa comença a Alemanya el divendres 14 de juny, però les seleccions es concentraran uns dies abans.

D'altra banda, el play-off d'ascens a Primera Divisió es començarà a jugar el cap de setmana de l'1 i el 2 de juny. Com que poden arribar a jugar 4 partits, repartits en dues rondes amb anada i tornada, l'Espanyol es podria trobar jugant fins a la revetlla de Sant Joan, el 23 de juny.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut