Els participants de l'Spartan Race han de superar obstacles molt durs (spartanrace.es)

Albert Soley i Ninfa Estela s'imposen a l'Spartan Race de Barcelona en la categoria Beast

La cita d'enguany espera 7.000 participants en les diferents proves que es fan durant el cap de setmana i que puntuen per al campionat d'Europa
Actualitzat

El circuit de les Comes, a Súria, acull aquest cap de setmana la tercera edició de la Reebok Spartan Race de Barcelona, considerada la millor cursa d'obstacles del món. Durant el cap de setmana, més de 7.000 atletes es repartiran pels tres circuits que l'organització ha dissenyat: Sprint, de 5 quilòmetres i 15 obstacles; Súper, de 13 quilòmetres i 20 obstacles, i Beast, de 20 quilòmetres i més de 35 obstacles.

En la categoria Beast, disputada el matí de dissabte, Albert Soley s'ha proclamat vencedor amb un temps de 2.20.32. El triatleta català ja va ser vencedor de l'Spartan Andorra celebrat el juliol passat i repeteix al capdamunt del podi després d'una cursa que ell mateix ha definit com a "molt dura." En la segona posició ha arribat el portuguès Tiago Lousa (2.25.35), i, en el tercer lloc, el valencià Alejandro Samper.

En la categoria femenina la vencedora ha estat, per tercer any consecutiu, la paraguaiana Ninfa Estela Chávez (3:16:49), seguida de la portuguesa Inês Jordão (3:21:20) i de la brasilera Simone Matos (3:36:32).

Al llarg de diumenge, l'Spartan Race acollirà les curses Súper i Sprint, i es completaran així les 3 curses de la cita, que puntuen per al campionat d'Europa.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut