Alba Vergés: "El Barça haurà de decidir sobre les eleccions"

Les eleccions del 24 de gener pengen d'un fil i la consellera de Salut ho deixa en mans del Barça
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Eleccions Barça

La campanya electoral a la presidència del FC Barcelona havia de començar aquest divendres amb els tres candidats que han superat el tall de les firmes, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa, però ara tot penja d'un fil, sobretot la data de votació del 24 de gener.

Concretament, depèn de la reunió que la Generalitat de Catalunya (amb els departaments de Salut, Interior i Esports) tindrà divendres al matí amb el president de la comissió gestora, Carles Tusquets, i altres representants del club per valorar la situació sanitària i prendre una decisió sobre el procés electoral.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat que els traslladaran els escenaris epidemiològics amb què treballen el govern i el Procicat i ha subratllat que és el club qui haurà de prendre la decisió.


Salut explicarà el mateix que explica arreu, en aquestes rodes de premsa i en altres reunions. Els escenaris possibles i previstos, que són projeccions, són els mateixos si parlem d'unes eleccions o de qualsevol altre esdeveniment. No són certeses, però són previsions. És el Barça qui haurà de prendre la decisió.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut