Éric Abidal declara com a testimoni per l'agressió a Hamraoui

Abidal: "Si no haguéssim fitxat Griezmann, Neymar seria al Barça"

L'exsecretari tècnic del club blaugrana assegura que mai va tenir cap conflicte amb Messi, tot i que l'argentí li va dedicar un post a Instagram després de la destitució de Valverde
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Abidal

Éric Abidal ha estat molt clar en una entrevista a The Telegraph, on ha assegurat que si el Barça no hagués fitxat Griezmann, està convençut al cent per cent que haurien fitxat Neymar, durant l'estiu del 2019. És la primera entrevista que concedeix l'exsecretari tècnic del Barça des que va marxar del club.

En aquesta entrevista, Abidal explica que deu dies abans de tancar el mercat, va anar a París per parlar amb Leonardo, director esportiu del PSG, i ha afegit que necessitaven un extrem, però que el president -Bartomeu- va decidir fitxar Griezmann.

El conflicte amb Messi

Abidal també ha parlat del conflicte que va tenir amb Messi:

"No vaig dir mai que els futbolistes volguessin fer fora Valverde, sinó que considerava que havien de treballar més en els entrenaments"

I ha afegit que Messi va parlar amb ell personalment, que no hi va tenir mai una conversa pujada de tot i que va ser l'únic jugador que li va donar la seva opinió a la cara com reflexa aquest video.

 

 

Pochettino com a substitut de Valverde

Abidal també ha dit que després de cessar Valverde de la banqueta del Barça, ell hauria fitxat Pochettino per dirigir el Barça. Els seus candidats, a part de l'argentí, eren Allegri, Xavi i Setién. Aquest últim és el que es va acabar fitxant.

"Vaig parlar amb Pochettino, però no vaig ser l'únic del club".

I ha afegit:

"Creia que havíem de portar el millor entrenador del mercat, jo havia de fer la meva feina i no pensar en la seva etapa a l'Espanyol".

 

ARXIVAT A:
Abidal Messi Neymar
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut