Éric Abidal en una imatge d'arxiu quan era secretari tècnic del Barça.

Abidal: "Molts jugadors no estaven satisfets ni treballaven gaire amb Valverde"

El secretari tècnic del Barça ha negat en una entrevista al diari "Sport" que el club blaugrana li fes una oferta al tècnic català de l'Al-Sadd per ser el substitut d'Ernesto Valverde i ha revelat que després de l'últim clàssic van començar a treballar en el seu relleu a la banqueta
Redacció Actualitzat
TEMA:
Abidal

El secretari tècnic del Barça, Éric Abidal, ha revelat en una entrevista al diari "Sport" la seva trobada amb Xavi Hernández a Doha i ha negat que el club blaugrana li fes una oferta per ser el substitut d'Ernesto Valverde a la banqueta, contradient la versió que va donar el tècnic català de l'Al-Sadd

"No li vam fer cap oferta a Xavi. Si ell la té, que l'ensenyi, perquè no l'he vist. En la primera reunió que vam tenir, Xavi va escoltar i en la segona ens havia de dir el seu pla. El que va sortir a la premsa eren més coses polítiques que esportives. No faig política. Només parlo de futbol. A mi m'interessa parlar de la manera de treballar d'un entrenador i van sortir moltes coses menys d'això que parlàvem".

Abidal també ha revelat que, després de l'últim clàssic contra el Reial Madrid, el 18 de desembre, que va acabar amb empat a zero, el club blaugrana "va començar a concretar" l'adeu de l'anterior entrenador, Ernesto Valverde, que al final es va produir gairebé un mes després.

"El nostre departament ha de tenir els deures fets perquè mai se sap el que pot passar. Vam començar el treball de l'entrenador durant el meu primer estiu. Vam buscar informació i, després, el president va prendre la decisió de renovar. Ho vam assumir perquè era una decisió de club, però ja vam veure que el problema no era de resultats, sinó que era a nivell intern. Mai no és fàcil prendre aquesta decisió, però després del clàssic del 18 de desembre vam començar a concretar més la seva sortida".

Per últim, Abidal ha afegit que va observar coses que no li van agradar al vestidor abans de la decisió de prescindir de Valverde.

"Mirava els partits i no mirava el resultat, sinó com es jugava, la tàctica, la feina dels jugadors que no jugaven gaire. Em fixo en aquests detalls. Molts jugadors no estaven satisfets ni treballaven gaire i també hi havia un tema de comunicació interna. La relació entrenador-vestidor sempre ha estat bona, però hi ha coses que com a exjugador puc ensumar. Vaig comunicar al club el que pensava i que calia prendre una decisió".

ARXIVAT A:
Abidal Messi
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut