Abelardo no vol pensar en una derrota de l'Espanyol: "No podem regalar res a l'Atlètic de Madrid"

El tècnic blanc-i-blau admet que la situació de l'equip és delicada i diu que el conjunt "colchonero" arriba al RCDE Stadium en un gran moment
Actualitzat
TEMA:
Abelardo

Abelardo ha comparegut en roda de premsa el dia abans que l'Espanyol es vegi les cares amb l'Atlètic de Madrid en un nou duel crucial per a la permanència de l'equip. El tècnic blanc-i-blau recupera RDT però perd Marc Roca:

"Raul de Tomás si està en la convocatòria és que està per jugar d'inici. El partit contra l'Atlètic de Madrid és molt difícil, estan en un gran moment, han recuperat efectius. Juguem un partit vital a casa i esperem seguir en la mateixa línia de casa. Fins ara els resultats han estat prou bons.

"No podem comptar amb Marc Roca ni tampoc amb Pol, per la sanció amb el B, però hem de jugar amb jugadors disponibles i convençuts que poden jugar al seu màxim nivell."

 

Anàlisi del rival

"Sabem que l'Atlètic ens pressionarà molt amunt, que no ens podem arriscar a perdre cap pilota. Fan molt bé les coses. Simeone sap treure el màxim rendiment dels seus futbolistes. No els podem regalar res perquè se n'aprofiten."

 

Suport incondicional de l'afició

"És per sentir-se molt orgullós de l'afició que tenim. Els hem de correspondre deixant-nos la pell al camp i tan de bo que els puguem oferir una victòria."

 

Els errors

"Fallem gols i fallem en defensa, el problema és que si falla un central o un porter pesa més que no pas una errada d'un davanter, guanyes per 1 a 0 i te'n vas content. Fallem perquè som humans, però nosaltres també ens aprofitem dels errors dels rivals."

ARXIVAT A:
Abelardo
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut