Per divuitena temporada ininterrompuda, el magazín Una tarda a l'òpera escalfa motors per a nous programes, a partir del 29 de setembre.

Els diumenges de 19 a 20h. i amb realització de Jaume Radigales, Catalunya Música us proposa una aproximació a l'òpera amb dossiers dedicats als títols programats al Gran Teatre del Liceu i pels Amics de l'Òpera de Sabadell, als principals compositors i també al repertori menys conegut.

Enguany, recuperem Opera Mundi amb Pere Andreu Jariod i estrenem Veus inaudibles, una secció d'Alba Quinquillà dedicada als principals cantans lírics de la història que mai van poder realitzar enregistraments fonogràfics.

Una tarda a l'òpera manté a més les seccions habituals dedicades a efemèrides, actualitat, entrevistes, novetats en disc i DVD-BluRay, discoteca privada i monogràfics diversos, a més de la crítica d'espectacles amb la col·laboració de Xavier Cester.

El primer programa de la nova temporada inclourà un repàs als principals festivals de l'estiu, les efemèrides del dia i l'obertura del calaix farcit de novetats en DVD dels principals segells internacionals.

opera@catmusica.cat

 

Anar al contingut