Els minuts escombraria
Els minuts escombraria

A "Tot gira", ens agrada tancar el programa amb "Els minuts escombraria". Gerard Jubany fa cada dissabte o diumenge una anàlisi de l'actualitat esportiva amb el seu segell particular. Una mirada al cap de setmana en clau d'humor. Messi, Koeman, Ramos, Guardiola, Laporta... i molts més passen per la secció més boja de "Tot gira", amb Carles Roig, Xavi Espinosa, Ernest Macià, Sergi Camps i el muntatge tècnic i musical de Roger Fonternau.

El VAR
"El VAR", al bar del "Tot gira"
"El VAR", al bar del "Tot gira"

"El VAR", un espai de reflexió tranquil·la per comentar el dia a dia blaugrana. L'obrim cada setmana amb els millors opinadors del país que aporten també la millor informació.

Snack Barça
Snack Barça

Cada cap de setmana, quan juga el Barça, els del "Tot gira" entrem a l'"Snack Barça". El Lluís Canut ens hi espera per posar en marxa el baròmetre culer. Com pensa l'aficionat del Barça? Què li passa pel cap? Quines són les seves pors i il·lusions? Entrem a l'"Snack Barça" cada cap de setmana just abans o just després de "LaTdT".

El melic del futbol
El melic del futbol

El "Tot gira" manté la seva fidelitat al futbol català. Al nostre país hi ha més de 1.500 clubs federats i la vida no s'acaba al Barça, l'Espanyol i el Girona. Cada cap de setmana tenim un espai per al futbol territorial. I engeguem la quarta edició del "Trofeu al millor himne del Futbol català"! El Jordi Mèlich, tota una institució del futbol català, ens presenta "El melic del futbol". 

Cubí or not Cubí
Cubí or not Cubí

Les competicions femenines de futbol cada dia tenen més seguidors, amb un creixement imparable. Al Tot Gira cada cap de setmana parlem de futbol amb la nostra analista, la Marta Cubí, actual entrenadora de l'Igualada i exjugadora de Barça, Espanyol, entre d'altres. El futbol no té gènere i el paper de la dona al futbol avança cada dia un pas més cap a la normalització. Al Tot Gira hi posem el nostre granet de sorra cada setmana al "Cubí or not Cubí".

Xip groc
Xip groc

El "Tot gira" està malalt de running. La febre runner ens ha tocat! Cada cap de setmana dediquem un espai del nostre programa a un fenomen que no para de créixer al nostre país. Les curses populars, les maratons, les curses verticals, triatlons, ultramans, trailwalkers... El fenomen running està de moda i no té límits. De la mà del Pere Bosch, cada cap de setmana us portem les últimes novetats, fem agenda de curses i us descobrim els grans herois del running.

A pinyó fix
"A pinyó fix"

Isaac Vilalta i Xevi Soler repassen cada diumenge l'actualitat del ciclisme. Les grans rondes, les clàssiques i alguns detalls per descobrir que sovint se'ns escapen. I sempre anant "a pinyó fix"!

Estic girat
Estic girat

Les mil i una històries d'un dels esports més arrelats al nostre país, l'hoquei patins. Amb la Montse Mir, el més destacat de cada jornada i atenció als jugadors i tècnics catalans que juguen i entrenen a les altres lligues europees. I ho arrodonirem amb una mirada "Pel forat del pany", cinc preguntes que ens permetran entrar als vestidors dels equips.

Anar al contingut