Els minuts escombraria

A "Tot gira", ens agrada tancar el programa amb "Els minuts escombraria". Gerard Jubany fa cada dissabte o diumenge una anàlisi de l'actualitat esportiva amb el seu segell particular. Una mirada al cap de setmana en clau d'humor. Messi, Mourinho, Ramos, Busquets, Valverde... i molts més passen per la secció més boja de "Tot gira", amb Carles Roig, Xavi Espinosa, Ernest Macià, Sergi Camps i el muntatge tècnic i musical de Roger Fonternau.

Snack Barça

Cada cap de setmana, quan juga el Barça, els del "Tot gira" entrem a l'"Snack Barça". El Lluís Canut ens hi espera per posar en marxa el baròmetre culer. Com pensa l'aficionat del Barça? Què li passa pel cap? Quines són les seves pors i il·lusions? Entrem a l'"Snack Barça" cada cap de setmana just abans o just després de "LaTdT".

La sobretaula

El "Tot gira" comença a les quatre de la tarda. És l'hora del cafè, les pastetes... el moment per conversar, per fer sobretaula. El Pere Escobar visita cada cap de setmana la casa d'un esportista o personatge relacionat amb l'esport. La sobretaula de l'Escobar, dissabte o diumenge a les quatre al "Tot gira".

El melic del futbol

El melic del futbol

El "Tot gira" manté la seva fidelitat al futbol català. Al nostre país hi ha més de 1.500 clubs federats i la vida no s'acaba al Barça, l'Espanyol i el Girona. Cada cap de setmana tenim un espai per al futbol territorial. I engeguem la quarta edició del "Trofeu al millor himne del Futbol català"! El Jordi Mèlich, tota una institució del futbol català, ens presenta "El melic del futbol". 

Cubí or not Cubí

Les competicions femenines de futbol cada dia tenen més seguidors, amb un creixement imparable. Al Tot Gira cada cap de setmana parlem de futbol amb la nostra analista, la Marta Cubí, actual entrenadora de l'Igualada i exjugadora de Barça, Espanyol, entre d'altres. El futbol no té gènere i el paper de la dona al futbol avança cada dia un pas més cap a la normalització. Al Tot Gira hi posem el nostre granet de sorra cada setmana al "Cubí or not Cubí".

Xip groc

Xip groc
Xip groc

El "Tot gira" està malalt de running. La febre runner ens ha tocat! Cada cap de setmana dediquem un espai del nostre programa a un fenomen que no para de créixer al nostre país. Les curses populars, les maratons, les curses verticals, triatlons, ultramans, trailwalkers... El fenomen running està de moda i no té límits. De la mà del Pere Bosch, cada cap de setmana us portem les últimes novetats, fem agenda de curses i us descobrim els grans herois del running.

We are the Champions

Volem viure la Champions amb els cinc sentits! El Jaume Ramon ens presenta el millor de la jornada. Una altra mirada a la millor competició de futbol del món. Perfils, històries curioses, catalans de Champions... Quan hi hagi jornada de Champions, el diumenge anterior a la nit, espai sobre la Lliga de Campions al "Tot gira".

Estic girat

Nova temporada de l'"Estic girat" al "Tot gira" amb la voluntat de recollir les mil i una històries d'un dels esports més arrelats al nostre país, l'hoquei patins. Amb la Montse Mir, a més de repassar el més destacat de cada jornada, també farem atenció als jugadors i tècnics catalans que juguen i entrenen a les altres lligues europees. I ho arrodonirem amb una mirada "Pel forat del pany", les cinc preguntes que ens permetran entrar als vestidors dels nostres equips.

Territori Guixà

Amb la Maria Guixà ens endinsem a l'univers poliesportiu. Hi ha vida més enllà del futbol, el bàsquet i l'handbol. La Maria ens acosta cada setmana els grans protagonistes de l'atletisme, els esports d'aigua i en general dels mal anomenats "esports minoritaris".