La transmissió de l'Espanyol

Gerard Moreno: "Si marxo és perquè el club viu una situació econòmica molt greu"

El programa "Tot gira", de Catalunya Ràdio, ha entregat el Trofeu Dani Jarque al golejador perico com a millor jugador de l'Espanyol d'aquesta temporada i ha parlat amb ell sobre quin serà el seu futur
Gerard Moreno ha parlat sobre el seu futur als micròfons de Catalunya Ràdio

El davanter català ha deixat entreveure que marxarà de Cornellà-el Prat, encara que ha deixat clar que ell no pagarà la clàusula i que vol que "els dos clubs es posin d'acord i que l'Espanyol en tregui tants diners com pugui". En qualsevol cas, Moreno defensa que "sigui on sigui, el meu cor sempre serà blanc-i-blau". Podeu sentir la conversa sencera a catradio.cat/totgira.

El Trofeu Dani Jarque

Mitjançant l'adjudicació de tres punts, dos punts i un punt als tres millors jugadors de cada partit del conjunt blanc-i-blau, el "Trofeu Dani Jarque" l'entreguen els oients i els integrants de "La transmissió de l'Espanyol" des de fa set temporades. Els quatre primers trofeus van ser per a Sergio García, el cinquè per a Pau López i el de l'any passat per a David López.

El guardó, dissenyat per l'artista catalana Marta Solsona, és una rèplica de l'estàtua dedicada a Dani Jarque a l'RCDE Stadium. El futbolista català, capità de l'Espanyol i emblema del club, va morir l'any 2009.

VÍDEOS RELACIONATS

ÀUDIOS RELACIONATS

Anar al contingut