"Play gira" 2019

El "Tot gira" proclama el "gamer" Sergio Gutiérrez millor jugador FIFA 19 de la temporada

La cinquena edició del "Play gira", organitzat pel "Tot gira", ha tingut la col·laboració dels programes de Catalunya Ràdio "Popap" i "Generació digital"

Serya99, campió del "Play gira" 2019!

El "gamer" de Móstoles Sergio Gutiérrez s'ha endut la cinquena edició del torneig d'esports electrònics de Catalunya Ràdio i s'ha convertit en el millor jugador de FIFA 19 de la temporada. En la final ha superat el badaloní Javier Pérez en un apassionant Juventus 6 - França 1, amb Cristiano Ronaldo fent 5 gols. El guanyador ha tingut com a premi 750 euros en saldo PSN, i el segon classificat, 250.

La final s'ha realitzat en un programa especial fet a tres bandes pel "Tot gira", el "Popap" i el "Generació digital" i s'ha convertit en un homenatge al món dels videojocs: amb experts en la matèria hem analitzat el passat, el present i el futur d'un àmbit clarament a l'alça.

 

L'escenari

El programa s'ha fet des d'una sala del gimnàs Duet Fit de Les Glòries de Barcelona. Aquest centre és el primer de tot Europa que combina la preparació física amb l'entrenament específic en esports electrònics. Els comentaristes d'e-sports de Televisió de Catalunya, Oriol Vidal i Marc Mayolas, han estat els encarregats de narrar les tres partides (les dues semifinals i la final), que s'han pogut seguir en directe per streaming pel perfil de Twitch del "Generació digital".

 

A Catalunya Ràdio som pioners

La d'enguany ha estat la cinquena edició del "Play gira". Des de la temporada 2014-2015, el "Tot gira" ha agafat la bandera dels esports electrònics i ha buscat cada any el millor jugador de FIFA, en un campionat que ja s'ha convertit en un referent. Els altres quatre guanyadors han estat Carlos Ribera, Pol Sapiña, Antonio "Ranerista" Montiel i Miguel Mestre.