La panera del "Tot gira"

El "Tot gira" et regala la millor panera d'aquest Nadal!

Estimats oients,

Aquest Nadal el "Tot gira" és més generós que mai! Et regalem la gran panera de l'Snack Barça, la millor d'aquest Nadal. Una gran panera amb pernil, caves, vins, licors, oli, cervesa, neules, conserves, formatges, llonganisses, cafè, panettones, copes... Una panera gentilesa de la Penya Gastronòmica Barça valorada en 600 euros. 

Vols la panera? Doncs el "Tot gira" et posa a prova... Envia'ns una nota de veu al 608880913 imitant al Lluís Canut. Perquè agafis el to, et deixem aquí la imitació a mode d'exemple del nostre Canut a "Els minuts escombraria".

Pots explicar-nos el que vulguis, però això sí, amb veu de l'autèntic Lluís Canut! Les 20 millors imitacions rebran un primer premi: venir a l'Snack Barça el diumenge 30 de desembre a les 20 h i participar a la tertúlia amb el Canut i el David Clupés. Entre els 20 oients sortejarem la gran panera en una rifa. Dividirem la panera en tres lots, de més petit a més gran, i, per tant, hi haurà tres guanyadors que s'enduran el mateix diumenge 30 tots els productes a casa.

Tens temps fins al dissabte 29 de desembre per enviar la nota de veu al 608880913 amb la imitació del Lluís Canut. El dissabte 29 anunciarem en antena i a les xarxes del "Tot gira" el nom dels 20 seleccionats. Per optar al premi és indispensable venir presencialment a l'Snack Barça el diumenge 30 a les 20 h. El "Tot gira" es posarà en contacte amb tu per donar-te les indicacions perquè puguis arribar al bar més buscat de Barcelona...

Sort a tots i bon Nadal!!!!

L'equip del "Tot gira"