Tot costa

Koeman continua... de moment

La decisió de la directiva consolida la figura del tècnic holandès, almenys fins al partit contra el Granada

La reunió que ahir a la nit nit van tenir al Camp Nou el president Joan Laporta, Rafael Yuste i Mateu Alemany, vicepresident esportiu i director de futbol, va servir per ratificar la confiança en Ronald Koeman, almenys de moment.

Economia de guerra

La reunió, que va acabar passades les dues de la matinada pel president (alguns directius havien marxat una estona abans) va posar de manifest les desavinences futbolístiques entre el president i l'entrenador, però l'argumentari esportiu queda en segon terme quan la caixa està buida. I fer fora Koeman, ara mateix, costa uns diners (al voltant de 13 milions d'euros) que el Barça ara mateix no pot o no vol assumir.

Fins al Granada, amb matisos

La decisió de la directiva consolida la figura del tècnic, almenys fins al partit contra el Granada. I mirant de reüll la roda de premsa de Koeman prèvia al partit. Al president no li han agradat les trompades que Koeman ha etzibat a la directiva els últims dies. I no acceptarà que Koeman continui per aquest camí.

Ara bé, hi ha certa sensibilitat amb la situació de l'equip i els arguments que exhibeix Koeman per justificar aquest mal moment. El tècnic parlava ahir de 3 o 4 setmanes per recuperar efectius. I la directiva entén que, quan hi siguin tots, és quan s'ha de jutjar el rendiment de l'equip

 

Anar al contingut