Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Episodi 23: Buscant el Batallé

Actualitzat

Tots els episodis

Els reporters treballen a contrarellotge. Fan trucades i miren de tancar els últims serrells de la investigació. Diumenge a mitjanit, una setmana justa abans de l'emissió del reportatge, Carles Porta rep una trucada al mòbil d'Antonio Gil José. Esta begut i afirma que el persegueixen i el volen matar. Carles Porta mira de tranquil·litzar-lo. La trucada acaba tallant-se. Gil José no torna a trucar.

Passen quatre dies des de la trucada. Intranquil, en Carles Porta decideix tornar a trucar al Gil José per veure com està. Són les dues del migdia i ho intenta a La Font de Cristall de la Seu, on habitualment dina el Gil José. Allà li donen una notícia que li glaça la sang: En Gil José s'ha intentat suïcidar. La premsa va recollir la notícia:

Les ferides de Gil José no van ser greus. Tot plegat semblava un intent de cridar l'atenció o de demanar ajuda. Gil José va estar una setmana incomunicat, fins al diumenge 20 d'abril del 1997, quan es va emetre el reportatge sobre Tor. Es va titular "Tor, la muntanya maleïda". Durava quaranta-un minuts.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut