Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Episodi 14: A Tor amb el Gil José

Actualitzat

Tots els episodis

Més testimonis i més declaracions es converteixen en més dubtes i preguntes per a Carles Porta. No sap si s'està apropant o s'està submergint en un món de mitges veritats on és impossible treure'n res en clar.

Si algú pot oferir alguna resposta és Antonio Gil José. L'equip va quedar amb ell a les vuit del matí a la porta de La Font de Cristall, a la Seu d'Urgell.

Quan hi arriben, en Gil José ja hi és. Pugen al cotxe en direcció a Tor. Per anar de l'Alt Urgell al Pallars Sobirà per carretera s'ha de passar pel port del Cantó. Revolts i més revolts.

De la Seu a Tor hi ha un parell d'hores i Carles Porta aprofita l'estona per fer xerrar el testimoni. Sap molt poc d'aquell home. Els diaris no n'han explicat pràcticament res. Li ha d'anar traient les paraules amb pinces, però com que tenen temps, la informació comença a brollar.

Mentre continuem pujant cap a Tor,  Carles Porta pensa en els informes de la psicòloga que va examinar Antonio Gil José durant el judici. Segons aquests informes, Gil José era un "borderline" amb "escassa capacitat de fabulació". Un cop a Tor, l'equip de TV3 queda impressionat per "l'escassa capacitat de fabulació" de Gil José.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut