Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Episodi 11: Topada amb Lázaro

Actualitzat

Tots els episodis

L'endemà del sopar surrealista amb el Mont i la Marli Pinto, els reporters de TV3 tornen a Alins. Tenen ganes de pujar a Tor i poder caminar amb calma pel poble, filmar-lo i imaginar-se les tensions que s'hi han viscut.

Amb el desgel, la imatge de Tor canvia totalment. El dia que l'equip hi puja, fa un dia preciós. El poble té un riu que queda a la dreta. A l'esquerra, hi ha les cases, de pedra fosca i amb els teulats de pissarra. La primera construcció és el paller de Sansa i, al darrere, la casa on el van matar. Totes tenen els porticons tancats.

Al fons es veu l'església, amb el campanar vigilant com s'ajunten la Noguera de Tor i un riuet que passa per davant d'un grapat de cases del poble. Al costat de casa Sisqueta i al davant de casa Palanca, una placeta; per ser més exactes, un terraplè sense construir. És el lloc on es van produir els dos primers assassinats. A prop d'aquí hi ha un cartell que crida molt l'atenció:

El Pepe amb la càmera i el Pol carregant el trípode recorren el poble filmant tot el que els crida l'atenció. Es tracta de captar-ho tal com és per ensenyar al públic que és un lloc gairebé verge. Bonic. I tacat de sang.

Al cap d'un parell d'hores, l'equip puja fins a les bordes de Pleià a veure si ja hi ha fet cap algun hippy. Carles Porta, Pol Izquierdo i Pepe Domènech es pensen que ja les hem vist de tots colors, després d'haver estat sopant fa poques hores amb la "família Monster", però s'equivoquen.

Encara no han fet dues passes que del darrere d'una casa apareix el Lázaro vestit amb una granota blava i un barret verd; duu un puro Rossli a la boca i un bastó a la mà. Al Pepe, li falta temps per posar-se la càmera a l'espatlla i començar a gravar. Al començar a interactuar amb el Lázaro, els periodistes s'adonen que el terme "sonat" pot tenir una altra dimensió.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut