Informació corporativa El matí de Catalunya Ràdio

Òscar Fernández substitueix temporalment Mònica Terribas

El periodista presentarà "El matí de Catalunya Ràdio" a partir de l'1 de juliol
Actualitzat
Òscar Fernández substitueix, temporalment, Mònica Terribas

Problemes familiars de Mònica Terribas han provocat un canvi imprevist de presentador al programa més escoltat de Catalunya Ràdio. L'anunci ha coincidit amb les bones audiències d'"El matí de Catalunya Ràdio" a l'EGM, l'Estudi General de Mitjans. El magazín informatiu ha incrementat un 4% l'audiència de fa un any i frega el mig milió d'oients diaris. 

 

 

Òscar Fernández és l'editor del programa "Catalunya migdia", l'informatiu líder de la ràdio en català, que presenta amb Empar Moliner des de fa tres temporades. A partir de dilluns el podrem sentir al matí. S'estrenarà amb la tertúlia habitual i una entrevista als actors Pere Arquillué i Marc Rodriguez, de l'obra "Jerusalem".

Fernández també abordarà el tema del procés d'implantació a l'estat de la PrEP (profilaxi preexposició), la nova eina preventiva del VIH, i parlarà amb el periodista i escriptor Andreu Claret, flamant guanyador el Premi Néstor Luján de novel·la amb "El cònsol de Barcelona" (Columna).

 

El relleu forçat de Fernández per Terribas provoca, també, que el periodista Carlos Baraibar lideri i presenti el "Catalunya migdia" a partir de l'1 de juliol.