L'entrevista del dia
Micròfon Catalunya Ràdio
Micròfon Catalunya Ràdio

Xavi Freixes conversa cada dia amb un dels protagonistes que marquen l'actualitat.

La tertúlia
Micròfon de Catalunya Ràdio
Micròfon de Catalunya Ràdio
Escola de felicitat
escola-de-felicitat

Els dilluns, el psicòleg Rafael Santandreu ens fa la vida més fàcil. A la seva "Escola de felicitat", hi trobem les claus de la felicitat i, també, alguns consells per viure en parella.

Menjar amb sentit comú
menjar-amb-sentit-comú

L'estiu és temps de sol, de platja, d'exercici i de fer dieta! Els dimarts, a "Menjar amb sentit comú", la metge nutricionista Montse Folch ens presenta les dietes més fàcils, ràpides i efectives.

La setmana del Moreno
la-setmana-del-moreno

David Moreno ens sorprèn cada divendres amb imitacions de personatges famosos que interactuen amb els oients. I a més, cançons en directe i paròdies musicals per donar el seu punt de vista de l'actualitat.

Rutes a peu
rutes-a-peu

Cada dimecres, en Marc de las Heras, ens fa una proposta. Agafar les botes i sortir a caminar per Catalunya. "Rutes a peu", la guia de les millors propostes per moure't a peu pels millors paratges del país!

Els remeis d'en Rami
els-remeis-d'en-rami

Cada divendres, l'Albert Rami ens dona la fórmula per viure més de 100 anys sense perdre qualitat de vida. Naturòpata i herbolari, ens presenta "Els remeis d'en Rami".

Les vacances dels famosos
les-vacances-dels-famosos

En Santi Villas fa cada dimarts una immersió amb les 'celebrities'. A "Les vacances dels famosos", passa una estona amb ells i ens explica quins són els destins que trien a l'estiu.

Alta societat
alta-societat

"Alta Societat", amb Marc Giró, pretÉn ser un oasi de "dolce far niente" vessant estil per tot arreu, en què el guardià de l'elegància i les bones maneres al país, comenta minuciosament i, com vostès mereixen, les imatges que aquesta canícula ens proporcionin els rics, famosos de carrera i poderosos diversos mentre solquen els mars amb els seus iots brillants. Una secció d'un classicisme impecable (i implacable) perquè, diguin el que diguin, moltes vegades, una imatge no val més que mil paraules.

La fuetada de la Lluveras
Carme Lluveras

Carme Lluveras ens ofereix la seva mirada particular sobre els efectes del període de vacances, amb quatre idees que, diu, ens canviaran la perspectiva de la vida.

Anar al contingut