XX
Alexia Putellas disputa una pilota davant la mirada de Patri
LA TDT

El Barça perd contra el Wolfsburg però jugarà a la final de la Champions

La derrota per 2 a 0 fa valer el 5 a 1 de l'anada i l'equip de Giráldez serà a Torí

Actualitzat

"M'ha agradat... la tercera final en quatre anys"

El Barça va guanyar la Champions la temporada passada contra el Chelsea i va perdre la final del 2019 contra el Lió per 4 a 1.

"Avui s'arribava a Wolfsburg per recollir el passaport cap a Torí i el tràmit eren noranta minuts de futbol, on el Barça no ha ofert la seva millor versió i ha estat superat per l'equip local sobretot a la segona part. És evident, però, que les blaugranes van fer la feina a l'anada al Camp Nou de manera espectacular, de fet vam dir que el partit havia d'anar al museu futbolístic de la història del club. És una dinastia -tres finals en quatre anys- i veurem què passa a la final, però el Barça li dona continuïtat a un cicle guanyador i amb una mirada futbolística admirada."

Marta Torrejón refusa una pilota davant de la pressió de dues contràries (FCB)

"Tinc dubtes... sobre si era millor prioritzar la possessió a la profunditat"

El Barça arribava a la tornada amb un clar 5 a 1 aconseguit al Camp Nou.

"La distància que et donava l'anada et donava l'oportunitat de jugar el partit de manera desinhibida, de no donar-li tanta importància al resultat i d'expressar-te amb la teva naturalitat. El Barça ha tingut molta possessió i no ha estat gaire profund. Les interiors i Jenni han rebut sempre entre línies i no han trencat gaire la segona línia amb uns desmarcatges de ruptura que van fer-li molt de mal a l'equip alemany a l'anada. D'aquesta manera, la defensa del Wolfsburg no s'ha enfonsat i hi ha hagut menys espai per jugar per dins. Tinc la sensació que l'equip no ha acabat d'acceptar un full de ruta antinatural, perquè hi havia una sobreinstrucció."

Jenni Hermoso no ha tingut opcions clares de marcar (FCB)

"No puc entendre... que el Barça hagi tret poc profit de Graham Hansen"

La noruega ha compartit trident atacant amb Jenni i Crnogorcevic.

"És un tresor tenir una jugadora com ella i el Barça no es pot permetre el luxe que hagi tingut una participació menor. Potser ella ha estat desconnectada o el partit no ha afavorit el que ella pot aportar, que és profunditat, atreviment i desequilibri. L'equip ha prioritzat la possessió, ha presentat un escenari no gaire adient per les seves característiques futbolístiques i no ha connectat gaire amb ella. El Barça ha passat poc per la banda dreta i Graham Hansen és una jugadora diferencial, que t'elimina rivals i que, quan li dones la pilota, saps que l'equip serà esmolat."

Anar al contingut