Independents

Les sonoritats del Sónar 2019: De Bad Gyal a Masego

Tot i la bona salut musical del festival, aquest any s'ha tancat amb 20.000 espectadors menys com a conseqüència del canvi de dates i la vaga dels muntadors
TEMA:
Sónar
Les sonoritats del Sónar 2019: De Bad Gyal a Masego

El Sónar és molt més que música electrònica. A les últimes tendències en tecnologia s'hi suma un cartell eclèctic que va dels ritmes llatins als gèneres urbans més arriscats sense oblidar l'elegància del jazz i el soul.

Els prescriptors musicals de Catalunya Ràdio i d'iCat, emissora del Sónar, es mullen i aposten per un sol artista dels més de 100 que han pujat als escenaris durant la 26a edició del festival. Abans, però, també hem tingut l'oportunitat de parlar amb Bad Gyal, que després d'actuar al MoMA de Nova York aterra a la seva ciutat amb nou material.

KARYYN viu a Los Angeles des dels 10 anys, però la seva música sempre està connectada a les arrels sirianes. Josep Martín de l'"Independents" té clar per què val la pena destacar entre els artistes del Sónar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catalunya Ràdio (@catalunyaradio) on

 

El ball de Jamaica, l'actualitat del trap i l'elegància del jazz. Montse Virgili compara Masego amb la naturalesa del festival.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catalunya Ràdio (@catalunyaradio) on

 

Posar en un mateix còctel ritmes ancestrals andins i l'electrònica més evolucionada no és a l'abast de tothom, però Nicola Cruz se'n surt amb nota. És l'aposta d'Òscar Broc, presentador del "Beats per minut"

 

Muqata'a ha fet història al Sónar convertint-se en el primer artista palestí a actuar-hi. Blai Marsé, del "5 songs", destaca el seu talent per unir sonoritats atípiques que val la pena descobrir.

ARXIVAT A:
Sónar

ÀUDIOS RELACIONATS