iCat emetrà 7 concerts en directe des del Mercat de Música Viva de Vic

Els Catarres, Els Amics de les Arts, Joan Miquel Oliver, Obeses i Nyandú, entre els directes de divendres i dissabte
Actualitzat

Aquest cap de setmana iCat es trasllada a Vic per oferir una programació especial del Mercat de Música Viva, amb l'emissió de set concerts i un programa especial.

Divendres, 14, a les 19.00, el programa "Independents", que dirigeix Josep Martín, parlarà amb els protagonistes del Mercat i farà una radiografia de l'edició d'enguany, amb la vista posada en la celebració del seu 30è aniversari. A partir de les 20.00 arribaran els concerts de Guillamino, que estrena disc gravat al monestir de Poblet; Joan Miquel Oliver, que també presentarà àlbum nou, i tancaran la nit Els Amics de les Arts.

Dissabte, 15, arribaran més concerts en directe a partir de les 21.45. Serà una nit de talent local que començarà amb Nyandú, que estrenarà en directe el seu tercer disc, i Paula Valls i la seva personal mescla de folk americà i músiques negres. La nit de dissabte des de Vic seguirà amb Obeses, el grup de culte més difícil d'etiquetar, i, per últim, final de festa amb el contundent directe d'Els Catarres.

El MMVV és una de les fires estratègiques de Catalunya i pol de contractació i distribució de l'Estat, i aquest any celebra la 30a edició.

 

Programació especial des del Mercat de Música Viva de Vic

Divendres, 14

19.00 Especial "Independents"

20.00 Guillamino

20.45 Joan Miquel Oliver

21.45 Els Amics de les Arts

 

Dissabte, 15

21.45 Nyandú

22.45 Paula Valls

23.15 Obeses

00.15 Els Catarres

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitericatfm

Instagram.com/icatfm

ÀUDIOS RELACIONATS