Generació digital

Troba tots els programes i els seus continguts

Tots els continguts en un clic
Generació digital

Generació digital

Les habitacions més difícils de sortir de Catalunya: aquests són les millors "escape rooms"

Conversem amb Josep Monzonís, creador del videojoc "Micro Pico Racers"; descobrim la darrera novetat de Facebook, Oculus Go; la Gina Tost ens fa un repàs dels millors "escape rooms" actuals; Francesc Xavier Blasco ens fa una guia ràpida per anar a veure la darrera pel·lícula dels Avengers i entendre-la, i l'Oriol Dalmau juga i ens comenta "Devil May Cry HD".

Aquí podeu comprar i jugar al Micro Pico Racers.

Aquí pots veure el vídeo a Twitch amb el programa sencer:

Watch  Comencem programa!!! catradio.cat.  from GeneracioDigital on www.twitch.tv

Descarrega el programa

Escolta el programa

Obrim les capses de Nintendo Labo en directe

"Generació digital" és el programa dedicat a la tecnologia creativa de Catalunya Ràdio. Avui tenim la Gina, que ha tornat de la Xina i ens explica una competició d'esports electrònics de mòbil que ha viscut; el Francesc, que ja ha tornat de Futuroscope i ha pujat en una espectacular atracció de realitat virtual, i l'Albert Garcia, que no ha parat de jugar al "God of War", una de les sortides més importants d'aquest any. Avui lligarem totes aquestes històries diferents sempre relacionades amb la tecnologia creativa, però abans farem també fer un "unboxing" de Nintendo Labo, que apareix aquesta setmana.

Aquí pots veure el vídeo a Twitch amb el programa sencer:

Watch Ens posem amb els cartrons de Nintendo Labo!!!! from GeneracioDigital on www.twitch.tv

Descarrega el programa

Escolta el programa

Les recomanacions més tecnològiques per aquest Sant Jordi

Aquest és un programa especial de Sant Jordi. Els nostres oients a través de Telegram ens han fet un munt de recomanacions de llibres tecnològics i les expliquem. També contactem amb Andreu Veà, David Cuartielles i Mariona Ciller perquè ens recomanin lectures interessants. Entrevistem Betty Argiles, responsable de Kindle, per parlar-nos de la iniciativa que han portat per Sant Jordi a Barcelona. A més, Francesc Xavier Blasco ens explica quines són les últimes notícies del mític videojoc "Shenmue", Oriol Dalmau esbudella la darrera versió de "Secret of Mana" i Christian Vilchez ens descobreix un nou títol de realitat virtual.

Aquí pots trobar tota la informació amb les adreces de tots els llibres dels quals hem parlat.

Descarrega el programa

Escolta el programa

Programes antics, aquí aquí