Grans videojocs d'estratègia per arrencar el curs
Sou d'aquells als quals no us fan mandra els videojocs llargs? Doncs aquesta setmana us costarà decidir!
Grans videojocs d'estratègia per arrencar el curs
RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition
Generació digital

Grans videojocs d'estratègia per arrencar el curs

Sou d'aquells als quals no us fan mandra els videojocs llargs? Doncs aquesta setmana us costarà decidir!

Albert MurilloActualitzat

El primer és el "RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition", un videojoc de gestió de parcs temàtics que fa més de 20 anys que existeix en què has de construir els elements del parc d'atraccions per tenir els clients contents. També pots controlar les finances, les botigues, els serveis, el personal. De tota manera, si no t'agrada això del control dels diners, hi ha un mode "sandbox" en què només has de preocupar-te del parc i ja està. Diversió pura per a PC i Nintendo Switch.

"Port Royale" 4

"Port Royale" 4 apareix avui per a PC i és un simulador de colònies del segle XVI i XVII. És a dir, pots portar el control de les forces colonials més potents d'aquella època: Espanya, Anglaterra, França i els Països Baixos.
La imatge de la portada amb uns vaixells de l'època poden enganyar ja que van més enllà de muntar un vaixell i portar-lo a alta mar.
De fet, en aquest joc d'estratègia, has de fer una fita molt concreta: dominar el Carib i ocupar tot el mapa comercial de les illes. Per a totes les plataformes.

"Factorio"

Un altre videojoc d'estratègia que em sembla sublim i va sortir a l'agost és "Factorio". En aquesta aventrua, arribem a un planeta verge amb molts recursos i començarem tallant arbres i extraient minerals. Amb temps, construirem fàbriques que combinen materials per crear grues i braços metàl·lics. Aquestes indústries poden alimentar-se de plantes solars i produir una quantitat infame de material industrial. Una autèntica delícia que no agrada gaire a la poca fauna que hi ha al planeta ja que l'home, com sempre, està destrossant el medi ambient, i també haurà de defensar-se d'aquests enemics que ha acabat creant. S'ha publicat per a PC.

Aprofito per anunciar-vos que a partir del divendres 9 d'octubre, a les 10 de la nit, torna el programa "Generació digital" a iCat.

ÀUDIOS RELACIONATS

Anar al contingut