Generació digital

"Generació digital" estrena el seu propi videojoc... per Spectrum!

"Generació digital, the videogame" està editat en cinta de casset, però hi pot jugar tothom a internet
Albert Murillo
"Generació digital" estrena el seu propi videojoc... per Spectrum!

"Els estudis de Catalunya Ràdio sempre han estat molt nets, però s'han comprat unes escombres automàtiques Saamba® per provar-les. De sobte, s'han tornat boges i ara ronden per l'emissora ben descontrolades. Només els membres de 'Generació digital' seran capaços de dominar aquest terror tecnològic!"

Així comença l'aventura del videojoc del programa "GD", que s'ha programat i s'ha editat com ho feien els jocs als anys vuitanta, per l'ordinador ZX Spectrum.

S.T.A.R. és component de l'equip de "Generació digital" i, amb l'ajuda de Rafa Vico, ha creat el videojoc amb una idea clara al cap:

En aquest videojoc no es mata, no et maten, no perds cap vida i no vas 
en contra de cap rellotge per obtenir cap puntuació, només et 
comptabilitza el temps que jugues. En acabat, tu mateix veuràs si és molt 
o poc.

Les poques còpies físiques que s'han fet del joc s'han regalat al públic del programa especial de la setmana passada. Els oients que es van acostar a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio van poder jugar en un ordinador original ZX Spectrum.

Tot i això, si no vas poder venir..., tranquil! Qualsevol persona pot jugar al videojoc amb navegador i ordinador, a través d'aquesta adreça que emula un sistema ZX Spectrum.

Una sorpresa final! L'aposta retro i vintage de "Generació digital" té grans fans. Fins i tot es poden trobar crítiques del videojoc a la xarxa

Podeu escoltar el programa de la presentació del videojoc, on s'ha explicat el procés de creació d'aquest projecte. 

 

ÀUDIOS RELACIONATS

Anar al contingut