Generació digital

Apareix un nou videojoc que es pot jugar en català i que està ambientat al mar Egeu

Undercoders, l'estudi de videojocs independents de Barcelona publica el videojoc Treasures of the Aegean, una nova aventura d'exploració

Enllaç a altres textos de l'autor imgauto35

Albert Murillo

Director i presentador del "Generació digital"

@albertmurillo
Actualitzat
TEMA:
Videojocs

L'estudi de David Jaumandreu, Undercoders, és un clàssic de l'escena indie. Han creat títols, alguns d'ells premiats internacionalment, com Conga Master, Slabwell. The Quest for Kaktun's Alpaca, SuperEpic, Mail Mole o la seva nova aventura Treasures of the Aegean.

 

Portada de "Treasures of the Aegean"(Undercoders)

 

Aquesta aventura passa a l'illa de Santorini al mar Egeu. Allà la protagonista hi arriba per descobrir uns secrets en forma de tresors. El nostre viatge ens portarà per la civilització minoica que es va desenvolupar a l'illa de Creta entre els anys 3000 i 1200 abans de Crist i hi seran molt presents el rei Minos i també la llegenda del minotaure. David Jaumandreu ens explica el perquè d'ambientar el joc en aquesta època.

 

Nosaltres teníem la idea de la mecànica del joc, dels bucles temporals, que tot s'ambientés a una illa misteriosa. Però eren unes idees des del punt de vista mecànic. I va ser en un viatge pel mar Egeu, les illes Santorini i Míkonos i conèixer la seva història i la cultura minoica, que té un punt molt romàntic perquè no se sap ben bé per què van desaparèixer i per què eren tan avançats en el seu moment, que ens va fer decidir d'incloure-ho en el videojoc.

 

Pantalla de Treasures of the Aegean (Undercoders)

 

L'illa és enorme en el videojoc i està representada per un mapa al qual podem accedir i apuntar qualsevol cosa que anem descobrint en el nostre viatge. Això serà vital per anar superant tots els reptes que ens anirem trobant.

Treasures of the Aegean es pot jugar per PlayStation, Xbox, PC i Nintendo Switch, és per a totes les edats i depenent de l'edició costa a partir de 19 euros.

 

ARXIVAT A:
Videojocs
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut