Enric Calpena farà el programa "En guàrdia!" per partida doble
En guàrdia!

"En guàrdia!", per partida doble, aquesta temporada

Enric Calpena dirigeix i presenta l'històric programa de divulgació a Catalunya Ràdio, dissabtes i diumenges a les tres de la tarda

Actualitzat

La ràdio pública catalana arrenca el curs amb una aposta decidida a ampliar l'oferta dedicada als continguts històrics, com a resposta a l'interès creixent dels oients per "En guàrdia!", el programa que comanda el periodista Enric Calpena.

Atès que l'"En guàrdia!" té una gran incidència a les xarxes, l'emissora ha decidit diversificar i passar a oferir dos tipus d'emissions, les de diumenge, a l'horari habitual, i també per podcast.

Enric Calpena, director d'"En guàrdia!": "El nostre és un programa que té un gran seguit d'oients que aprofiten la web de Catalunya Ràdio per seguir-lo. Tenint en compte això, hem pensat a fer un esforç per fer un regal suplementari. Els qui vulguin seguir el podcast tindran més informació."

Així, a partir del 3 d'octubre, els oients tindran a la seva disposició una versió digital de l'"En guàrdia", que ara, al podcast, incorporarà algunes novetats, com ara més anècdotes i també sèries temàtiques, ja que el format ho afavoreix.

Aquesta nova proposta estarà disponible per als usuaris del web de Catalunya Ràdio el dissabte a partir de les 15.00 i serà complementària a l'emissió del diumenge, que es manté a les 15.00 de la tarda.

Enric Calpena farà el seu programa
 

Calpena ha avançat alguns dels temes que l'equip, assessorat per l'historiador Josep Maria Solé Sabaté, prepara per a la temporada: Lucrècia Borja; la construcció de la Sagrada Família; la República feixista de Salò; o la batalla de Torredembarra del 1713 i la batalla de Valls del 1809.

Enric Calpena farà el seu programa
 

Com serà el format digital de l'"En guàrdia!"?

El director d'"En guàrdia!", Enric Calpena, i el seu equip han concebut la nova versió digital del programa de sempre, on predomina el format tertúlia, com un espai que ofereixi continguts un punt més lleugers i anecdòtics.

També posa en valor els beneficis de la nova proposta en podcast, perquè es tracta d'un format que es desvincula de la temporalitat i s'ofereix a la carta, de manera que garanteix més continuïtat i narrativa en els continguts i històries.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut