Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Capítol 9: L'altaveu que no calla

Actualitzat

Han passat 19 dies de del segrest, i la farmàcia Feliu torna a obrir al públic. Al "garito", a la Maria Àngels li posen un altaveu amb la ràdio engegada les 24 hores. És la seva finestra al món i li permet seguir totes les novetats de la investigació.

El cas ha agafat tanta volada mediàtica que fins i tot el ministre de l'Interior, que aleshores era José Luis Corcuera, fa unes declaracions demanant confiança en els investigadors de la Guàrdia Civil. 

Sense fils dels quals estirar, la família Feliu contracta el detectiu privat Eugenio Vélez Troya, un dels més experimentats del país i que havia participat en la resolució d'altres segrestos.

Al programa "Escànner" del Canal 33, Vélez Troya encerta de ple la situació en què es troben els segrestadors: Amb por i nerviosos per una situació que els ha marxat de les mans.

El 16 de desembre, la farmacèutica s'assabenta de l'ingrés de la seva mare a l'hospital per problemes cardiovasculars. La notícia l'afecta molt i complica encara més la troca perquè agreuja el delicte.  Una persona -la mare de la segrestada- pateix un agreujament de la seva salut com a conseqüència del rapte fet que, canvia les circumstàncies del segrest.

Mentrestant, el bisbat de Girona oferia l'església com a mediadora i insinuava als segrestadors que es podien emparar en el secret de confessió.

 
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut