Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Capítol 8: Carta des de Madrid

Actualitzat

La Guàrdia Civil no para de rebre trucades. Com que no saben quina pot ser la bona, ho intenten comprovar tot, i es fan un fart de visitar masies o de seguir pistes que no donen cap resultat.

Els membres de la família Feliu continuen tancats a casa, sense parlar amb els mitjans ni donar-los cap foto de la filla segrestada.

El segrest de la farmacèutica d'Olot és ja una preocupació nacional. Jordi Pujol, president de la Generalitat, truca al seu amic Tomàs Feliu de Cendra per expressar-li la seva solidaritat.

 

La cinta

És 2 de desembre. Carme Colom, amiga de Maria Àngels Feliu, rep un sobre amb una cinta a dins. La posa, però només sent les primeres paraules. Surt esperitada cap a casa de la família Feliu i d'aquí a la Guàrdia Civil.

La cinta conté el missatge que Ullastre havia fet gravar a la Maria Àngels i havia posat en un sobre, tancat amb la seva pròpia saliva. L'enviament s'havia fet des de Madrid per despistar.

Nosaltres juguem amb avantatge i avui sabem que la cinta era autèntica, però en aquell moment va generar molts dubtes.

La cinta s'envia al laboratori de la Guàrdia Civil amb una cinta de vídeo de la família on surt la farmacèutica parlant, per aclarir si la gravació és autèntica.

Els dies van passant i l'Ajuntament d'Olot convoca una manifestació de suport a la farmacèutica, amb picabaralla política inclosa per decidir qui ha d'aguantar la pancarta.

L'acte aplega 11.000 persones i es convoca sense saber que, en aquells moments, mig Olot havia denunciat l'altre mig.

 

Els segrestadors no es poden creure que la cinta de casset es consideri falsa i estan cada cop més neguitosos. El pla inicial era retenir la farmacèutica entre 3 i 5 dies, però ja en porten 15.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut