Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Capítol 6: Hipòtesis i trucades

Actualitzat

Acabat el cap de setmana, Sebastià Comas, àlies "Iñaki", torna al soterrani de Sant Pere de Torelló. Passa el temps sentint la ràdio i llegint revistes. 

Mentrestant, la bombolla mediàtica no para de créixer i les notícies sobre el segrest són constants. "El Punt Diari" parla d'un intent de pagament al contenidor del pont de la ceràmica, i "La Vanguardia" assegura que els segrestadors demanen 200 milions de pessetes de rescat.

Aquestes informacions posen molt nerviosos els vertaders segrestadors.

Davant de la casa de la Maria Àngels, s'hi apleguen molts periodistes, càmeres i fotògrafs, esperant qualsevol moviment. 

Amics, familiars i personatges públics desfilen per l'edifici per mostrar la seva solidaritat i oferir-se per al que convingui.

Aquesta crònica inèdita de TV3 -no es va emetre- recull l'ambient d'aquells dies i també un detall interessant. L'aleshores alcalde d'Olot, Pere Macias, fa unes declaracions als periodistes. La càmera aguanta la filmació encara que l'alcalde hagi acabat de parlar. Fa dues passes fins a l'intèrfon de casa dels Feliu i, just abans de trucar, un periodista li diu que demani a la família si poden passar una foto de la Maria Àngels a la premsa.

Aquest detall, aparentment simple, serà motiu d'una de les primeres controvèrsies del cas. La família vol discreció absoluta, mentre a la porta té una dotzena de periodistes i mentre l'alcalde fa rodes de premsa i comunicats "demanant col·laboració ciutadana".

La Guàrdia Civil, sense fils clars per estirar, també demana que la família faci pública una fotografia recent de la segrestada, però els Feliu s'hi neguen.

 

Quatre dies després del segrest, la Guàrdia Civil no té cap prova sòlida, i la família comença a pensar que allò serà molt difícil de resoldre.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut