Detenció d'Oriol Soler, en el marc de l'operació Volhov, el 28 d'octubre del 2020 (ACN)
Detenció d'Oriol Soler, en el marc de l'operació Volhov, el 28 d'octubre del 2020 (ACN)
ANÀLISI

Un atestat de la Guàrdia Civil com si fos un informe de James Bond

Actualitzat

Evidentment que l'agència d'anàlisi de la Unió té altra feina que no pas elucubrar sobre absurdes conspiracions russes amb l'independentisme. Però la informació de The New York Times ni dels diaris que ho vam explicar abans del rotatiu nord-americà no va caure del cel. Al contrari, té noms, cognoms, lloc de fabricació i es diu operació Volhov.

La història dels russos ja fa temps que belluga, només cal recordar els 10.000 soldats. Ara és un atestat elaborat pel comandant  N29100C, que feia interinament de cap de la policia judicial de la Guàrdia Civil a Catalunya en substitució del tinent coronel Baena, que va canviar de destí, i que li havia fet de secretari en tots els atestats aportats al Suprem sobre la gran causa del procés o la cúpula d'Interior.

Per tant, ni espies ni filtracions internacionals, algú havia de contrarestar la portada de Jordi Cuixart a The New York Times i alguna eminència els va vendre garsa per perdiu: un atestat de la Guàrdia Civil com si fos un informe de James Bond.

Anar al contingut