Joaquim Maria Puyal amb Mònica Terribas a "El matí"
El matí de Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio reforça "El matí" amb l'aportació diària de Joaquim Maria Puyal

El director de la ràdio pública, Saül Gordillo, es va comprometre el juliol del 2018, quan el periodista va tancar la seva etapa de 33 anys de transmissions de futbol a Catalunya Ràdio, a retenir el seu talent i oferir-li nous formats i continguts

Actualitzat
TEMA:
Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio incorpora el periodista Joaquim Maria Puyal amb una secció diària en horari de màxima audiència a "El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Mònica Terribas. Puyal aportarà la seva pròpia mirada a l'actualitat de dilluns a divendres, a dos quarts de nou del matí. Debutarà en aquest format el dilluns 7 de gener de 2019. El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, es va comprometre a retenir el talent de Joaquim Maria Puyal quan, el juliol del 2018, va anunciar la seva retirada de les transmissions del Barça

"Seguir comptant amb el mestre Puyal és la millor manera de reforçar el programa insígnia de la ràdio pública i, alhora, enriquir amb criteri, experiència i una mirada de referència i totalment professional l'actualitat informativa intensa que viu el país"

Joaquim Maria Puyal va anunciar el 25 de juliol del 2018 que tancava l'etapa de transmissions dels partits del Barça en català que havia iniciat el 1976, des del 1985 a Catalunya Ràdio. Des d'aleshores, la direcció de la ràdio pública ha treballat amb Puyal la seva continuïtat a l'emissora amb nous formats i continguts. El primer resultat de les converses entre el recentment premiat per l'Ajuntament de Barcelona amb la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu i la direcció de l'emissora és la presència diària a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas.

"La mirada d'en Puyal"

Així es dirà la secció diària que conduirà Puyal i que consistirà en un comentari sobre l'actualitat i la quotidianitat des de l'òptica pròpia del mestre Puyal. Després de 33 anys vinculat a Catalunya Ràdio amb les transmissions de futbol i "LaTdP", el periodista accepta el repte d'una participació diària a l'antena de la ràdio pública. "La mirada d'en Puyal" abordarà l'actualitat informativa estricta, però també tractarà les inquietuds i experiències de Joaquim Maria Puyal com a referent periodístic, comunicatiu i cultural del país. Als  69 anys i amb una llarga trajectòria vinculat als mitjans de comunicació audiovisuals, el reforç que s'incorpora al programa de Mònica Terribas pretén oferir una visió pròpia, culta i enriquidora al ritme informatiu frenètic de l'actualitat que viu Catalunya i el seu entorn europeu i global.

La incorporació de Joaquim Maria Puyal a "El matí" representa una aposta per enfortir els continguts i la qualitat del programa líder de la ràdio pública, amb mig milió d'oients diaris segons l'Estudi General de Mitjans (EGM), i segellar la relació professional del mestre amb Mònica Terribas, que es remunta al 1989, quan tots dos van treballar plegats en el programa de TV3 "La vida en un xip" i, posteriorment, a "Tres pics i repicó" i "Un tomb per la vida". El tàndem Terribas-Puyal en horari de màxima audiència d'"El matí de Catalunya Ràdio" forma part de l'estratègia per la qualitat, el rigor i la pluralitat de la ràdio pública.

ARXIVAT A:
Catalunya Ràdio

NOTÍCIES RELACIONADES

ÀUDIOS RELACIONATS

Anar al contingut