Carlin, Graham i Carabén... companys de viatge de l'Escapa a "El matí de Catalunya Ràdio"

Noves seccions i nous col·laboradors a "El matí", aquest estiu, a partir del 23 de juliol! Amb Roger Escapa, de 7 a 13 h
Actualitzat

Els dilluns, "Operació daiquiri"

Roger Mas i David Carabén compartiran amb els oients "converses de taverna". A les 10.30, ells prendran el timó d'"El matí". Donaran el relleu a una de les seccions en què els oients en seran peça clau: "Amor de mare" [11.00]. Un personatge conegut, acompanyat de la seva mare, ens visitarà a l'estudi. L'objectiu, que la gent, des de casa o la platja, endevini la seva identitat. I per tancar els dilluns, "Les diversions de Núria Graham" [11.30], en què la cantant vigatana compartirà amb tots nosaltres aventures musicals mentre versiona grans cançons de l'imaginari col·lectiu amb convidats singulars.

 

Els dimarts, "Els tres porquets"

Com ha tractat el cinema els personatges històrics més recordats? El cineasta Albert Serra i el crític Àlex Gorina compartiran taula amb Napoleó, Joana d'Arc, Hitler, Cleòpatra, i altres noms de la història universal que han passat per la gran pantalla. Cada dimarts, a les 10.30. I més tard, astronomia i ciència amb el divulgador Joan Anton Català, a "La terra és plana" [11.20].

Els dimecres, "Viatges"

L'Antonio Baños no vol veure ni en pintura els viatges. A l'Anna Pérez Pagès li encanta viatjar. Cada dimecres, a les 10.30, s'intentaran posar d'acord. Què costa agafar un avió? Quin pressupost tenim per a les vacances? A la vida, tot costa! I diuen que l'economia hi té molt a veure. Des de Londres, a partir de les 11, "El cost de la vida". Amb Jon Sindreu, redactor de "The Wall Street Journal", reflexionarem sobre els diners.

 

Els dijous, "Tenim les dones"

Les periodistes Gemma Ruíz i Laura Serra reivindiquen dones de l'escena cultural catalana. Cada dijous, a les 10.30. I després, jugarem amb "El piano de Miquel Tejada". El músic i compositor interactuarà amb els oients per fixar les grans bandes sonores de les nostres vides [11.30]

I els divendres, "London Carlin"

Des de Londres, les reflexions del periodista i escriptor britànic John Carlin. Història, sociologia, esport, i crònica internacional amb una mirada crítica [10.30]. Més tard, el líder d'Obeses, Arnau Tordera ens farà un repàs de "Les pitjors cançons de la història de la música"... amb acidesa i irreverància [11.20].