Benvinguts a "El llindar", un programa en el que viatgem a un altre món. Un món estrany, sorprenent, un lloc més enllà de la realitat que coneixem, un món impossible on es desintegra la realitat que veiem i accedim a una realitat diferent on pot passar qualsevol cosa i on fins i tot ens podem arribar a sorprendre de nosaltres mateixos. Cada setmana una persona coneguda que ha estat prou temerària com per participar al programa creuarà "El llindar" amb nosaltres. Ho farà amb un antifaç opac que li taparà els ulls, de manera que no podrà veure res.

La seva única guia en la foscor serà la veu del narrador, Jordi Boixaderas, amb qui creuarà "El llindar" i s'endinsarà en una història de la que en serà el protagonista. Una història que inicialment s'assemblarà a la seva vida però que poc a poc s'anirà allunyant per entrar en territoris estranys, inquietants, angoixants, de manera que es trobarà perdut en una aventura que no sap per on sortirà, interactuant amb altres personatges interpretats per actors professionals, manipulat pel poder de la suggestió i trobant-se amb situacions en què mostrarà el seu caràcter d'una manera com no podria ser en una entrevista tradicional: és molt diferent preguntar a una persona si és d'una determinada manera que fer-lo participar en una situació en què es demostri si ho és o no. 

Jordi Boixaderas
Jordi Boixaderas, a "El llindar" (Pau Venteo)
Jordi Boixaderas
Jordi Boixaderas, a "El llindar" (Pau Venteo)

"El llindar" és una ficció dramàtica i una entrevista al mateix temps, i es pot gaudir de les dues maneres: les narracions provoquen un efecte d'immersió molt gran en els entrevistats i també en els oients, que es preguntaran què farien ells en la mateixa situació. De l'experiència d'"El llindar" no se'n pot sortir indiferent. Els convidats de la primera temporada d'"El llindar" són Peyu, Carlos Cuevas, Diana Gómez, Enric Calpena, Laura Rosel, Els Amics de les Arts, Tomàs Fuentes, Joel Joan, Juliana Canet i Carla Simón.

Peyu
Peyu, a "El llindar" (Pau Venteo)
Diana Gómez
Diana Gómez, a "El llindar" (Pau Venteo)
Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts, a "El llindar" (Pau Venteo)
Carlos Cuevas
Carlos Cuevas, a "El llindar" (Pau Venteo)
Anar al contingut