El defensa del Chelsea, Andreas Christensen, molt a prop del Barça
Andreas Christensen tanca la seva etapa com a "blue" (REUTERS)
Club mitjanit

Xavi va demanar referències de Christensen a Azpilicueta

El central danès, company d'Azpilicueta al Chelsea les últimes temporades, està a punt de convertir-se oficialment en nou jugador del Barça

Actualitzat

El Barça dona per fet el fitxatge del central danès del Chelsea Andreas Christensen. Segons fonts del club, només és qüestió d'anunciar-ho oficialment. Arribarà lliure i signarà per a cinc temporades. Té 25 anys.

El Barça ha estat fent una feina intensa de recerca de jugadors interessants que acabessin contracte a final d'aquesta temporada. Un és Christensen.

De Christensen es va fer el seguiment per part dels tècnics, es van elaborar alguns informes i es va presentar com una possibilitat a Xavi Hernández. Això va ser fa uns mesos. Diria que abans de finals d'any.

A Xavi li va semblar una opció interessant i va ser el mateix Xavi qui va demanar referències sobre Christensen a nivell personal.

Xavi Hernández
Xavi Hernández en roda de premsa (EFE)

Conversa Xavi-Azpilicueta

Abans de parlar amb Christensen, Xavi va parlar amb Azpilicueta per sondejar-lo per venir al Barça.

César Azpilicueta
César Azpilicueta aixecant el títol del Mundial de Clubs (Reuters)

Azpilicueta ho té tot molt acordat amb el Barça per venir a l'estiu però tot i que el seu contracte acaba el 30 de juny, el Chelsea té la possibilitat d'ampliar-lo un any més i això fa que la seva arribada al Camp Nou no es pugui assegurar. El mateix Azpilicueta està intentant convèncer el Chelsea perquè no li apliquin la clàusula de renovació automàtica. A veure com acaba la seva història i més després de la sanció al Chelsea de no poder fer cap operació mentre hi hagi guerra.

La qüestió és que quan va parlar amb Azpilicueta, Xavi va aprofitar per preguntar-li per Christensen. Azpilicueta és el capità del Chelsea, és company a la defensa amb Christensen i el coneix des que tenia 17 anys. Els "informes" d'Azpilicueta van ser molt bons i això va acabar de convèncer Xavi de tirar l'operació Christensen endavant.

Anar al contingut